Сервисни информации

Електроснабдување

Од  ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 22.03.2023 година, без елекетрична енергија ќе останат:

-Во период од 10:00 до 14:30 часот, дел од корисниците  од ул. Ринхини, ул. Езерци, ул. Петар Чаулев и други околни улици. (општина Карпош)

Во период од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул. Елисие Поповски Марко бр. 2, 4, 6 и бр, 29, 31, 33 и 35. (општина Центар)

-Во период од 09:00 до 15:30 часот, корисниците од с.Броштица. (општина Струга)

Во период од 09:30 до 13:00 часот, корисниците од улиците: Орде Чопела, Гога Јанкулоски, Гога Димитриоски, Ило Попадинец. (општина Прилеп)

 • Во период од 10:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од ул. Дрезденска од бр. 12 до бр. 30. (општина Карпош)
 • Во период од 10:30 до 11:30 часот, дел од корисниците од ул.Леце Котески. (општина Прилеп)
 • Во период од 09:00 до 13:00 часот, дел од корисниците од ул.Малешевска во нас.Драчево. (општина Кисела Вода)
 • Во период од 07:30 до 14:00 часот, корисниците од објекти кај Кочанско поле Малопродажба м.в Памучен склад. (општина Кочани)
 • Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Марксова, ул. Мукос. (општина Прилеп)
 • Во период од 08:45 до 14:00 часот, корисниците од ул. Октомвриска Револуција, згради спроти тениските игралишта на градскиот кеј. (општина Куманово)
 • Во период од 07:45 до 08:05 часот, корисниците од Бејтеви Ниви, нас.Иго Тричковиќ (Пуковско), сТромеѓа, м.в. Багремов Цвет, с.Младо Нагоричане, м.в.Мајорово трло. (општина Куманово)
 • Во период од 10:00 до 12:30 часот, дел од корисниците од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на раскрсницата на улиците ВС Бато и Илинденска. (општина Тетово)
 • Во период од 09:00 до 13:00 часот, дел од корисниците на Краварски пат. Делот кај Автонова, Анфи, Пнеуматик, Енмон и др. стопански објекти во близина.. (општина Битола)
 • Во период од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од Фирма Микросам, Еуро Лим, Водни Пумпи,с. Мало Коњари. (општина Прилеп)
 • Во период од 08:15 до 12:30 часот, корисниците од дел од ул. Славјанска, дел од ул. Ѓорѓи Димитров, дел од ул. Јовче Ќучук, дел од ул. Орце Шутев, дел од ул. Богдан Каракостев. (општина Велес)
 • Во период од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Бигла, с.Драмче, с.Илиово. (општина Делчево)
 • Во период од 09:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул.1 и ул.2 во с.Горно Коњари. (општина Илинден)
 • Во период од 09:30 до 15:30 часот, корисниците од с.Бороец, дел од с.Лабуништа (Амбуланта, Мустовци, Споменик). (општина Струга)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување 30.12.2022

Web Administrator

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе