Сервисни информации

Електроснабдување

             ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 13.07.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

 • 09:30 до 14:00 часот  корисниците од с.Митрашинци, с. Мачево, с. Будинарци. (општина Берово)
 • Во период од   09:00 до 15:00  дел од корисниците на ЧУЧЕР-САНДЕВО (општина ЧУЧЕР-САНДЕВО)
 • Во период од 11,00ч до 14,00ч корисниците од ул.1721нм Сарај кон Глумово (општина Сарај)
 • –          Во период од 13:00 до 14:00 часот корисниците на  ул.Дисанска Кавадарци (општина Кавадарци)
 • 08:30 до 14:00 часот корисниците од  КОЧАНИ :ул. Македонска (општина Кочани)
 • Во период од 11:30 до 13:30 часот корисниците од Речица, долно Коњаре, ул. Никола Тесла , Примакови ниви, Козјак Менза кон Мебел Ви, Споменик Костурник.(општина Куманово)
 • од улица Илинденска, делот од Макпрогрес на влез на Виница до бензиска на Макпетрол , С Лески.  (општина Виница)
 • на дел од градот Тетово , објект на Интерпромет(нова стоковна) , објект на Тинекс . (општина Тетово)
 • Во период од 10:00 до 14:00 часот корисниците на дел од градот Тетово, објекти кои се наоѓаат во близина на старото Медицинско училиште и кај амамот, (општина Тетово)
 • на  ул.Дисанска- Кавадарци (општина Кавадарци)
 • Во период од 08:30 до 10:00 часот корисниците од с.Орашац, Доброшане, Шупљи камен, дел од Зелен рид, дел околу црква св.Мина, ул.Никола Михајловски Брада (општина Куманово).
 • на дел дел од с.Пршовце, објекти кои се наоѓаат после џамијата  кон с.Отушиште,корисници во сокак нагоре во с.Пршовце (општина Теарце)
 • од село Пожаране (општина Врапчиште).
 • Во период од 10:30 до 11:30 часот корисниците од Тромеѓа, Азмак, Бејтеви ниви, Зебрњак. (општина Куманово)
 • од главната улица во Сарај(ул.1721 кон Глумово) кои се напојуваат од ТС Сарај 9 . (општина Сарај)
 • Во период од 08:25 до 15:00 часот корисниците од селата Казандол, Дедели, Собри, Башибос, Чалакли, Прстен, Дурутли, Куртамзали,  вклучително и околните корисници (пумпа Чалакли , каменолом Маврово/Жикол, плантажа Раброво .(општина Валандово).
 • Во период од 08:00 до 15:00 часот корисниците од селата с.Селце, с.Борино, с.Белушино.(општина Крушево).
 • Во период од 09:30 до 13:30 часот корисниците с.Витолиште, с.Полчиште, Репетитори Пантеле (општина Прилеп)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе