Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 09.11.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 •                 Од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од: Вевчани, с.Октиси, с.Горна Белица. (општина Струга)
 •                 Од 09.15 до 11.00 часот, корисниците од: с. Лажец, Граешница, Драгош, Кишава и ХМС Лажец (општина Битола)
 •                 Од 08.00 до 14.00 часот, корисниците од: Дел од Бул.Босна и Херцеговина односно пет постоечки социјални згради и новата зграда што се гради (општина Бутел)
 •                 Од 11.00 до 13.00 часот, корисниците од: дел од с.Џепчиште, објекти кои се наоѓаат во близина на гробиштата, покрај патот (општина Тетово)
 •                 Од 10.00 до 14.00 часот, корисниците од: с.Горно Нерези (општина Ѓорче Петров)
 •                 Од 08.00 до 16.00 часот, корисниците од: с.Луке, с.Подржи Коњ (општина Кратово)
 •                 Од 08.15 до 16.00 часот, корисниците од: ул.Стрчин, Горниот дел од населба Стрчин, Лавчански Пат и с. Лавци со околината и дел од ул.Анести Пановски (општина Битола)
 •                 Од 08.30 до 15.00 часот, корисниците од: Оранжерии во с.Долни Подлог кај Зелена Куќа, фирма Агротреф-оранжерии, објект на Геотерма (општина Кочани)
 •                 Од 08.45 до 12.30 часот, корисниците од: ВИНИЦА: хотел Шагал кај Превалец на пат Кочани – Виница, фирма Рото-М кај Превалец на пат Кочани- Виница (општина Кочани)
 •                 Од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од: дел од нас.Питарница (општина Гостивар)
 •                 Од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од: с.Кладник (општина Кичево)
 •                 Од 08.30 до 16.30 часот, корисниците од: ул.Пиринска- дел ( кон ул.Мице Козар) (општина Прилеп)
 •                 Од 06.30 до 13.00 часот, корисниците од: дел од корисниците од  Гевгелија  (ул.11 Октомври, Г.Делчев, СМ Данко (општина Гевгелија)
 •                 Од 07.30 до 13.00 часот, корисниците од: с.Дренак (општина Кратово)
 •                 Од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од: БОГОВИЊЕ: Селце КЕЧ, Урвич, Јеловјане,Ново село Шар (општина Тетово)
 •                 Од 08.45 до 15.00 часот, корисниците од: с.Куново, с.Трново (општина Гостивар)
 •                 Од 09.25 до 14.00 часот, корисниците од: ЧАШКА:Габровник, Ореше, Нежилово, Попрадиште, Ораов Дол, Теово Согле, Мокрени, Гулевска населба, Бистрица, Црешнево, Богомила, Планинарски дом Чеплес, Манастир Св.Богородица, Оморани Телеком, Козарска фарма  (општина Велес)
 •                 Од 08.30 до 15.00 часот, корисниците од: Територија на Општина Чешиново – Облешево – кратки прекини во напојувањето од 08:30h до 09:00h и од 15:00h до 15:30h (општина Кочани)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе