Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 30.11.2023 година без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 07:30 до 15:00 часот, корисниците од  Татомир, Вакв, Шопско Рудари, Димонци и Коњух(опш.Кратово);
  • Од 09:00 до 11:30 часот, кориснците од  објект на фирма Жанет Експорт на ул. Украинска и соседните објекти, објект на фирма Дан Сан на ул. Унгарска(опш.Кратово);
  • Од 08:30 до 14:00 часот, корисниците од дел од корисниците на ул. Цар Самоил и дел од Бул. 1-ви Мај, пекарата БУЛЕВАР и делот околу неа(опш.Битола);
  • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од објекти на ул. Шар Планина-Лепенец, ул.Пекљане, ул.Бертранд Расел (ЛЕПЕНЕЦ)(опш.Ѓорче Петров – Скопје);
  • Од 09:00 до 11:30 часот, корисниците од ул.Хо Ши Мин од бр 210 до бр 230(опш.Бутел-Скопје);
  • Од 09:30 до 16:00 часот, корисниците од с.Врбјани(опш.Кривогаштани);
  • Од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од с.Рилево(опш.Долнени);
  • Од 08:30 до 16:00 часот, корисниците од ул.Пецо Крстески Даскало(опш.Прилеп).

Поврзани објави

Крводарителна акција

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе