Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани технички зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 04.03.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците  од Ул.5,Ул.2,Ул.1 и Ул.3 од с.Белимбегово (општина Илинден)
  • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците  од ул.Ловќенска, ул.Леринска, ул.Стрезово, ул.Багдатска (општина Карпош)
  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците  од ул. Ринхини и ул. Гари (општина Карпош)
  • Од 09:20 до 14:00 часот, корисниците  од село Блаце и село Милетино (општина Брвеница)
  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците  дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Б.Миладинови, од Шарена Џамија кон Флоринас (општина Тетово)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе