Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 21.05.2024 година без напојување со електрична енергија ќе останат:            

 • Во период од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Воѓани, Дел од с.Бела Црква. (Општина Прилеп)
 • Во период од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Лознани и с.Новоселани. (Општина Битола)
 • -Во период од 09:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од ул. Ринхини, Езерци – нас.Влае.(Општина Карпош)
 • -Во период од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од извод 4 од ТС с. Студеничани 5 (101799) и извод 3 од ТС с. Студеничани 4. (Општинѐ Студеничани)
 • Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од улиците: Велешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Авала,Богомила, Дојранска.(Општина Прилеп)
 • Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Велес, дел од корисниците на улица Андон Шурков, ф-ка Динамо Леов, ф-ка Динамо Хит.(Општина Велес)
 • Во период од 10:00 до 14:00 часот, корисниците покрај патот за с.Требош. (Општина Тетово)
 • Во период од 12:00 до 14:30 часот, корисниците од улиците Словенска, Игман, Косовска, Прилепска, Западен Булевар, Козара. (Општина Кавадарци)
 • Во период од 09:30 до 12:00 часот, корисниците од улиците Ѓуро Салај, Моша Пијаде, Гоце делчев, Љубашка, Игман, Словенска, Козара. (Општина Кавадарци)
 • Во период од 08:30 до 13:00 часот, корисниците од м.в.Бејтеви Ниви, нас.Иго Тричковиќ (Пуковско) делот на патот за с.Тромеѓа, с.Тромеѓа, м.в.Мајорово Трло, м.в.Багремов Цвет и с.Младо Нагоричане. (Општина Куманово)
 • Во период од 08:00 до 10:00 часот, корисниците од с.Страцин. (општина Крива Паланка)
 • Во период од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од ул.Пелистерска, бр.2, во Карпош 3.(Општина Карпош)
 • Во период од 08:30 до 09:30 часот, корисниците од улиците: дел од Пролетерски Бригади, 15-ти Корпус.(Општина Струга)
 • Во период од 13:00 до 14:30 часот, корисниците од објектите на градинката Пролет, на ул.Миле Поп Јорданов, бр.74, Козле.(Општина Карпош)
 • Во период од 10:00 до 11:00 часот, корисниците од ул.Шуматоска, дел од бул.Браќа Ѓиноски.(Општина Гостивар)
 • Во период од 08:50 до 15:00 часот, корисниците од с.Форино, с.Тумчевиште, с.Корито и с.Чегране. (Општина Гостивар)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе