Author : Web Administrator

Сервисни информации

Крводарителни акции Берово и Крива Паланка

Web Administrator
Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека за денес планирани се следните крводарителни акции: -Со граѓаните на Берово, во просториите полициска станица; – Со граѓаните...
Сервисни информации

Електроснабдување 27.12.2022

Web Administrator
ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 27.12.2022 година без електрична енергија ќе останат: – Во период од 09:00 до...
Кризни ситуации

ЦУК: ПОТРАГАТА ПО ИСЧЕЗНАТИОТ ОД КРУШЕВО ЌЕ ПРОДОЛЖИ И УТРЕ, КОН ШУМСКИТЕ ПОЈАСИ

Web Administrator
Во текот на утрешниот ден, од 09:00 часот, е планирано да продолжи потрагата кон шумските појаси по исчезнатото лице во Крушевско. Регионалниот ЦУК Крушево е...
Сервисни информации

Крводарителна акција со граѓаните на Неготино

Web Administrator
Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека за денес планиранa е една крводарителна акција со граѓаните на Неготино во просториите на ЦК...
Сервисни информации

Електроснабдување 26.12.2022

Web Administrator
ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 26.12.2022 година без електрична енергија ќе останат: – Во период од 09:00 до...
Кризни ситуации

ЦУК: ВО ПОТРАГАТА ПО ИСЧЕЗНАТИОТ ВО КРУШЕВСКО ДЕНЕСКА СЕ ВКЛУЧУВА И АРМИЈАТА

Web Administrator
По барање на градоначалникот на Општина Крушево до Центарот за управување со кризи денеска во потрага во Крушевско по исчезнатото лице Киро Пупоноски, се вклучуваат...
Кризни ситуации

Акцијата за пронаоѓање на исчезнато лице од градот Крушево на возраст од 64 година и денеска продолжува

Web Administrator
Акцијата за пронаоѓање на исчезнато лице од градот Крушево на возраст од 64 година со нарушено психичко здравје и денеска продолжува, со проширувањето на периметарот...
Сервисни информации

Крводарителни акции 23.12.2022

Web Administrator
Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека за денес планирани се неколку крводарителни акции и тоа: – со вработените во општина Центар Скопје – со...
Кризни ситуации

Симулациони вежби и обуки за одговор при катастрофи и елементарни непогоди во основните училишта во Струмичкиот регион

Web Administrator
Во периодот од Октомври -Декември се одржаа низа симулациони вежби и обуки со наставниот кадар и учениците за подготвеност за дејствување при катастрофи и елементарни...
Сервисни информации

Електроснабдување 23.12.2022

Web Administrator
ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 23.12.2022 година без електрична енергија ќе останат: – Во период од 09:00 до...

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе