Author : Web Administrator

Пожари

Пожари од 04.10.2022 година 08:30 часот до 05.10.2022 година 08:30 часот

Web Administrator
Активни пожари 1. Кичево -с.Тајмиште – горела ниска вегетација, дабова шума и букова шума, интервенирале 12 вработени од Национални шуми „Лопушник“, ТППЕ Кичево 2ПП возила...
Вести

Одржана 49 седница на Регионалниот штаб за управување со кризи Кичево

Web Administrator
На ден 27.10.2022 година се одржа 49 седница на Регионалниот штаб за управување со кризи Кичево. Покрај членовите на РШ  на седницата  присуствуваа претставници од...

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе