Во Велес: одржана работилница за зајакнување на внатрешносекторската соработка на локално ниво за подобро здравје и благосостојба

Во Велес: одржана работилница за зајакнување на внатрешносекторската соработка на локално ниво за подобро здравје и благосостојба

   Неодамна, се одржа регионалната работилница „Сите заедно за здравје и за секого до 2020 година...

 Работен состанок со претставници на УСАИД

Работен состанок со претставници на УСАИД

       Денеска, 22.9.2016 година, директорката на Центарот за управување со кризи, Сузана Салиу...

Прва седница на ГШ во врска со земјотресите во Скопскиот регион

Прва седница на ГШ во врска со земјотресите во Скопскиот регион

           Во просториите на Центарот за управување со кризи,  Главниот штаб одржа состанок во...

Како да се заштитите од земјотреси (Видео прилог за лицата со оштетен слух)

Како да се заштитите од земјотреси (Видео прилог за лицата со оштетен слух)

     Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП), Центарот за управување со кризи, Заводот за...

На бројот 195 да се пријавуваат само потреби од проценка на безбедност на објектот, а не за проценка на штета за обештетување

На бројот 195 да се пријавуваат само потреби од проценка на безбедност на објектот, а не за проценка на штета за обештетување

     Центарот за управување со кризи (ЦУК) апелира до граѓаните на бројот 195 да се пријавуваат...

  • Во Велес: одржана работилница за зајакнување на внатрешносекторската соработка на локално ниво за подобро здравје и благосостојба
  •  Работен состанок со претставници на УСАИД
  • Прва седница на ГШ во врска со земјотресите во Скопскиот регион
  • Како да се заштитите од земјотреси (Видео прилог за лицата со оштетен слух)
  • На бројот 195 да се пријавуваат само потреби од проценка на безбедност на објектот, а не за проценка на штета за обештетување

Димче Мирчев Бр.9 П. Фах 372, 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон: +389 (0)2 3249 101 Фах: +389 (0)2 3136 226

Е-пошта: mail@cuk.gov.mk