Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 28.10.2020 година ( среда ) поради дефект на затварач од Ф – 200 мм на бул. Кочо Рацин б.б  во периодот од 08.00 часот па се до санирање на дефектот без вода ќе останат дел од корисниците од бул. Кочо Рацин, како и дел од корисниците од улиците Пролет, Стив Наумов и Тетовска. (општина Центар)