Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека поради промена на затварач на бул. Јане Сандански бр. 88, во периодот од 09.00 часот па се до завршување на активностите без вода ќе останат корисниците од бул. Јане Сандански бр. 76, 88, 104, 106 и 109. (Општина Карпош)