Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 30.12.2019 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 10:00 часот, корисниците од бул. Партизански одреди бр. 165. (опш.Ѓорче Петров);
  • Од 09:00 до 16:00 часот, корисниците од дел од ул.154. (опш.Тетово);
  • Од 10:00 до 15:30 часот, корисниците од с.Оџовци. (опш.Струга);
  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Руѓер Бошковиќ згр бр.7 и 8, ул.Бранислав Нушиќ згр бр.4 и 7, и индивидуални објекти бр.2, 4 и 7. (опш.Карпош).