Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 31.12.2019 година, поради отстранување дефект на водоводна мрежа со пречник од Ф – 250 мм на ул.Среќко Пужалка бр.114 во нас.Ченто, од 08:30 часот до завршување на интервенцијата, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од дел од ул.Среќко Пужалка во близина на ОУ „Крсте Мисирков“ и градинката „25-ти Мај“ (опш.Гази Баба).