Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 03.01.2020 година, од 10:00 до 12:00 часот, без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Дуго Село во нас.Дузлак (опш.Штип).