ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 25.06.2019 година без електрична енергија ќе останат:

  • Од 10:05 до 11:00 часот, корисниците од влезот на с.Луково покрај патот и репетитор Луково (опш.Струга);
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Порој кај гробиштата (опш.Тетово);
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Теново (опш.Тетово);

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 24.06.2019 година без електрична енергија ќе останат:

  • Од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од ул.Гаврил Радомир (опш.Аеродром – Скопје);
  • Од 11:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од бул.Борис Трајковски – подуличка 32 и дел од с.Усје – до гробиштата (опш.Кисела Вода – Скопје);
  • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од Сингелиќ – ул.Фуштанска број 25, 27, 29 и 31; Од 08:00 до 15:30 часот, корисниците од продукција Скендеровски, Мегатехна, Политехна, Куко мебел и Светлост товар на ул.Интернационални бригади (опш.Гази Баба – Скопје);

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека на ден 23.06.2019 година (недела), се планирани следните технички зафати во дистрибутивната електро-мрежа во Град Скопје и без електрична енергија ќе останат:

  • од 10:45 до 15:15 часот корисниците од Водовод Јурумлери, дел од Долно Лисиче како и Драчево: ВИП Драчево и ГрафоХартија. (Општина Аеродром и Кисела вода)

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 21.06.2019 година без електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Ѓуро Салај и ул.Даутица. (опш.Ѓорче Петров);
  • Од 10:00 до 11:00 часот, корисниците од с.Сиричино, с.Шемшево, с.Жилче (опш.Тетово);
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул.Октомвриска Револуција (локалитет Водовод и бавчи)  (опш.Куманово);