ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 19.05.2019 година без електрична енергија ќе останат:

  • Од 07:00 до 13:00 часот, корисниците од стопански и нестопански објекти кои се наоѓаат во близина на Градска болница, ул.11-ти Октомври бр.20, семафори на крстосница кај Собрание, ЈЗУ Универзитетска Клиника по хируршки Болести „св.Наум Охридски“, фонтани во „Жена Парк“ и аптека „Зегин“ - во склоп на градска болница (опш.Центар - Скопје);