ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 24.10.2020 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • од 12:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од с.Маврово – крстови 1 (опш.Маврово и Ростуше);
  • од 09:30 до 15:30 часот, корисниците од с.Горно Јеловце (опш.Гостивар);
  • од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Никола Карев, ул.11-ти Ноември, ул.Христо Татарчев, ул.Џон Кенеди, ул.Раштански Пат (опш.Велес);