Од Ј.П. Македонија Пат известуваат дека поради изведување на градежни работи на пат (асфалтирање) на регионалниот патен правец Р2344, населба Чашка – с. Голозинци, од 26.06.2019год. (среда ) сообраќајот ќе биде во прекин секој работен ден освен во недела од 10 – 16 часот во наредните два месеци.