Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија известуваат дека на ден 08.01.2020 год. (среда) се планирани  крводарителни акции во ПС НФОО – Скопје и со месното население во с. Василево (Струмичко).

Посети: 175