Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија известуваат дека на ден 09.01.2020 година планирани се крводарителни акции со вработение во Клиничката болница во Штип, во ПО Петровец, ГС Аеродром, Македонија Пат во Скопје и со жителите на Делчево и Радовиш.

Посети: 156