Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија известуваат дека на ден 10.01.2020 година планирани се крводарителни акции со вработение во МЕПСО – Скопје, ХЕЦ Маврово – Гостивар и рудник Бучим – Радовиш и со жителите на Демир Хисар.

Посети: 160