Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија известуваат дека на ден 16.01.2020 година (четврток) планирани се крводарителни акции со граѓаните на Крива Паланка во просториите на Црвениот Крст и со вработените во СВР Скопје и ПС Аеродром во просториите на СВР Скопје.

Посети: 137