Согласно Законот за заштита на лични податоци, Центарот за управување со кризи на Република Северна Македонија Ве уверува дека податоците оставени на нашата веб-страна нема да бидат злоупотребени, објавени во било каков медиум или споделени со друго трето правно, односно физичко лице.

Со почит,
Центарот за управување со кризи на Република Северна Македонија