ЗАМЕНИК ДИРЕКТОР

Web Administrator

Контакт:

Тел: 02 3249106

Датум и место на раѓање: 20.09.1967

Добри Дол – Гостивар

РАБОТНО ИСКУСТВО:

2020 – Зам. ДИРЕКТОР НА ЦЕНТАРОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ

1993 – 2003 – ПРОФЕСОР НА ГИМНАЗИЈАТА ВО ГОСТИВАР

2003 – 2008 – РАКОВОДИТЕЛ НА РЕГИОНАЛНАТА ЕДИНИЦА НА МАКЕДОНСКИ ПОШТИ ВО ГОСТИВАР

2008-2008 – Зам. ДИРЕКТОР НА ДИРЕКЦИЈАТА ЗА ЗАШТИТА И СПАСУВАЊЕ

ОБРАЗОВАНИЕ:

ОСНОВНО И СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ВО ГОСТИВАР

ФАКУЛТЕТ ЗА МАТЕМАТИЧКИ НАУКИ ВО ПРИШТИНА

ЈАЗИЦИ И ДРУГИ ВЕШТИНИ:

ЈАЗИЦИ:

Албански Мајчин јазик

Македонски Академско ниво, пишува, зборува

Српски/Хрватски Работно ниво, зборува

Словенски Работно ниво, комуникација

Англиски Работно ниво, комуникација

КОМПЈУТЕРСКИ ВЕШТИНИ:

Word, Microsoft Office, Microsoft Excel

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе