Author : Cuk Editor

Сервисни информации

Крводарителни акции

Cuk Editor
Од  Институтот за трансфузиона медицина  известуваат дека за денес планирани се крводарителни акции во Eкономски студентски кампус, Штип, Карбинци (граѓанство) Штип, Свештенство – верници.               ...
Вести

ПОТПИШУВАЊЕ ФИНАЛЕН ПРИЕМ НА СОФТВЕРОТ ЗА Е 112 ВО ЦУК

Cuk Editor
Денеска во Центарот за управување со кризи (ЦУК), после повеќедневните работни средби со претставници на Европската Унија и на странските фирми имплементатори на Европскиот проект...
Вести

Одржани состаноци со образовните институции за превенција од елементарни непогоди на подрачјето нa општина Кичево     

Cuk Editor
Во изминатиот период, во рамките на активностите за превенција и рано предупредување кои што ги презема ПО РЦУК Кичево и согласно оперативно-планските работи за ажурирање...

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе