Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 20.01.2021 година поради уличен дефект  Ф-100мм на ул.Лондонска бб (во кругот на Топлификација Бег), прекинато водоснабдување од 09:00 часот до завршување на интервенцијата, ќе имаат дел од корисниците од улица Московска и тоа згр.бр.5,7,9,11 како и Пазарот во Тафталиџе 1. (општина Карпош)

Од ЈП „Стандард“ - Дебар  известуваат дека водата во Дебар и дел од Центар Жупа е заматена. Се препорачува превривање пред употреба.

Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 18.01.2021 година (понеделник), поради дефект на ПП хидрант ф-80мм на ул.Лазар Танев бб (позади црквата Св.Спас), со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од Стара Чаршија. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со активностите. (опш. Чаир)

Од ЈП „Водовод“ - Струга и ЈП „Стандард“ - Дебар  известуваат дека водата во Струга, Дебар и дел од Центар Жупа е заматена. Се препорачува превривање пред употреба.

Од ЈП „Водовод“ - Струга и ЈП „Стандард“ - Дебар  известуваат дека водата во Струга, Дебар и дел од Центар Жупа е заматена. Се препорачува превривање пред употреба.