Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 16.10.2019 година поради дефект на приклучна цевка од Ф - 3/4“ на ул.Пролет бр.4, без водоснабдување од 09:00 часот до завршување на дефектот ќе останат корисниците од улицате Пролет, Ленинградска и Тетовска како и Собраќајна Полиција и Амбуллантата на МВР (опш.Центар).