Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 24.11.2020 година (вторник)  поради уличен дефект Ф – 400 мм., на ул Мирослав Крлежа бр.18, прекинато водоснабдување ќе има ул.Мирослав Крлежа на потегот од ул.Св.Климент Охридски до Аминта Трети. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до санирање на дефектот. ( општина Центар )