Печати

Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 20.01.2021 година поради уличен дефект  Ф-100мм на ул.Лондонска бб (во кругот на Топлификација Бег), прекинато водоснабдување од 09:00 часот до завршување на интервенцијата, ќе имаат дел од корисниците од улица Московска и тоа згр.бр.5,7,9,11 како и Пазарот во Тафталиџе 1. (општина Карпош)

Од Струга и ЈП „Стандард“ - Дебар  известуваат дека водата во Дебар и дел од Центар Жупа е заматена. Се препорачува превривање пред употреба.

Посети: 140