Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека на ден 04.02.2021 година четврток се планирани следните најави :

-поради уличен дефект на Ф 80 на ул.Дебарца бр.58, без  водоснабдување 08:00 часот до санирање на дефект, ќеостанат корисниците на  дел од ул.Дебарца, ул.Људевиг Гај, ул.Радњанска и сите кафеани на ул.Боемска.(општина Центар)

- поради уличен дефект од Ф 80 мм на Бул.Митрополит Теодосиј Гологанов зграда бр.74, без  водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефектот ќе останат корисниците од Бул.Митрополит Теодосиј Гологанов зградабр. 74,  објектот на Пожарната како и дел од ул.Њуделхиска . (општина Карпош)

- поради  дефект шибер од Ф 150 на улица 13 во Сопиште, без  водоснабдување од 10:00 часот до санирање на дефект ќе останат корисниците од  Сопиште.  (општина Сопиште)