Печати

Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека на ден 05.02.2021 година (петок) поради изведување на водоводен приклучок од Ф – 80 мм на ул. Владимир Назор бр.17, во периодот од 08.00 часот па се до завршување на работата без вода ќе останат корисниците од ул. Владимир Назор. (општ. Центар)

Посети: 16