Печати

Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека на ден 09.02.2021 година (вторник), поради отстранување на дефект на шибер вентил од Ф-80мм во шахта  на ул.Вера Јоциќ 12, без  водоснабдување од 09:00 часот до завршување со активностите ќе останат  корисниците  од ул. Вера Јоциќ и дел од ул.Георги Димитров.  (опш.Кисела Вода)

Од ЈП Комуналец од Кавадарци известуваат дека поради реконструкција на водоводната линија од 04.02.2021 година во период од наредните две недели во временски интервал од 08:00 до 15:00 часот, без вода ќе бидат корисниците од ул.27ми Март во нас.Глишиќ во Кавадарци.

Посети: 24