Печати

Од ЈП Комуналец од Кавадарци известуваат дека поради реконструкција на водоводната линија од 04.02.2021 година во период од наредните две недели во временски интервал од 08:00 до 15:00 часот, без вода ќе бидат корисниците од ул.27ми Март во нас.Глишиќ во Кавадарци.

 

Посети: 21