Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека на ден 12.02.2021 година, поради реконструкција на водоводна мрежа Ф - 200/150 мм на бул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.74, со прекинато водоснабдување од 09:00 часот до завршување на активностите ќе бидат корисниците од бул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.74, Пожарната и дел од ул.Њуделхиска (опш.Карпош)