Печати

Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека на ден 20.02.2021 година (сабота) поради уличен дефект од Ф – 200 мм на ул. Перо Наков б.б – во близина на Кванташки Пазар, во периодот од 12.00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат корисниците од улиците Боривое Милошевски, Димче Mилошевски, Вера Радосављевиќ и Зендел Џемаил, како и дел од корисниците од ул. Перо Наков. (општина Гази Баба)

Посети: 22