Печати

Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека на ден 24.02.2021 среда, поради дефект на затварач од Ф 100 мм на ул.Светозар Марковиќ раскрсница со ул.Цицо Поповиќ, без водоснабдување од 09:00 часот до завршување на дефектот ќе останат корисниците на ул.Светозар Марковиќ, ул.Цицо Поповиќ, ул.Истарска, дел од ул.Битолска и ул.Крушевска како и објектот на ВЕРО ЏАМБО.(општина Центар)

Посети: 12