Печати

Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека на ден 02.03.2021 година (вторник) поради изведување на водоводен приклучок од Ф – 80 мм  на ул. Демир Трајко бр.10б, во периодот од 09.00 часот па се до завршување на работата без вода ќе останат дел од корисниците од ул. Демир Трајко. ( општина Карпош )

Посети: 6