Печати

Од ЦЈЗ Охрид известуваат дека водите во с.Велмеј, с.Грко Поле и с.Долно Средорече се неисправни за пиење. Се препорачува хлорирање и провривање на водата како истата би се користела за пиење

Посети: 12