Печати

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 20.01.2021 година (среда), без напојување со електрична енергија ќе останат:         

- од 09:00 до 12:00 часот, дел од корисниците на ул. Копенхагенска, Софиска, Петар Драганов и Стокхолмска. (опш.Карпош)

- од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул.Тоде Мендол. (опш.Куманово)

- од 13:30 до 15:30 часот, корисниците од с.Таринци, МарЕваМар, Оаза минерали и др., бенз.пумпа Боник, Плачковичките села Калаузлија, Парналија, Кучица и др., Црвулево, Руљак, локалитет Баргала и др.(опш.Штип)

- од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од ул.3-та Македонска Ударна Бригада ( Гостилница Дома, сендвичара Џипси, маркет Суперсрк, локал Тифани, Месара до локал Тифани, Железера Тамара-Дерм ). (опш.Куманово)

- од 10:00 до 11:30 часот, корисниците од Нов караорман. (опш.Штип)

- од 09:30 до 12:30 часот, корисниците на дел од с.Челопек. (опш.Тетово)

- од 09:30 до 15:00 часот, корисниците на дел од с.Црнилиште. (опш.Прилеп)

На ден 21.01.2021 година без електрична енергија ќе останат:

- од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од 14 ти Јуни, Вера Јоциќ, Питу Гули, Горна Река. (опш.Делчево)

- од 14:00 до 16:00 часот, корисниците од делот околу Шумско Виница, Маркет Макпрогрес и Зграда Макпрогрес, Влез на Виница делот околу Стамбените кај Бензинска Макпетрол. (опш.Виница)

- од 12:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Раде Кратовче, Општина Кочани, Плоштад, Карл Маркс, Кеј на Револуција, Љупчо Сантов, Стив Наумов, делови од улиците во близина на Општината. (опш.Кочани)

- од 09:00 до 15:30 часот, корисниците од ул.2,4,6,8 во Д.Соње, делот спроти МОСТ Маркет. (опш. Сопиште)

- од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од ул.Тринаесета Македонска Бригада, Тринаесета Македонска Бригада, Пеесета Македонска Бригада, Февруарски Поход, Павлина Вељанова, Орце Николов, Бел Камен, 1ви Мај, Роза Петрова, Стефка Тасева, Ристо Симеонов, Ѓорче Петров, нас.Волог, нас.Текешински Лозја. (опш.Кочани)

- од 09:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од с.Кичково. (опш.Чучер Сандево)

- од 09:00 до 12:00 часот, корисниците на дел од ул.Кузман Капидан. (опш.Охрид)

- од 07:30 до 15:30 часот, корисниците од ТИРЗ 2  Индустриска Зона Буинарџик- објект на ДУРА Аутомотиве, ТИРЗ 2  Индустриска Зона Буинарџик- објект на Мурат Виринг Системс, ТИРЗ 2  Индустриска Зона Буинарџик- објект на  Герешајмер. (опш. Илинден)

- од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Добрејци (Старо Добрејци) кон селските гробишта.(опш.Струмица)

- од 09:00 до 15:30 часот, корисниците на дел од улица Лазо Трпоски од ул.Ванчо Питошески до ул.Сирма Војвода. (опш.Охрид)

- од 06:30 до 07:00 часот, корисниците од дел од ул.Гоце Делчев, нас.Каленица и реон Здружение на возачи, дел од ул.Гоце Делчев, нас.Каленица и реон Здружение на возачи, погоните на Актива Аргир, Вивенди, Ваго ресторан и бенз.пумпа, Грдовјанка, Кит го дирекција, Млекара, Албатрос, Штиптекс, Алмонт, Здружение на возачите и др, и околните куќи. (опш.Штип)

Посети: 263