Од ЕВН Македонија известуваат дека на ден  01.03.2021 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • од 09:30 до 15:30 часот корисниците од дел од с.Октиси кај Џамијата (опш.Струга);
  • од 09:00 до 10:00 часот корисниците од ул.Вангел Тодоровски бр.7 (маркет Рептил) и бр.2 (опш.Аеродром - Скопје);
  • од 08:30 до 15:30 часот корисниците од Пирок - корисници кои се напојуваат од ТС Гранитекс (опш.Тетово);
  • од 10:00 до 13:00 часот корисниците од бензинска пумпа и мотел Ваго Петрол с.Крупиште и соларните централи пред селото (опш.Штип);
  • од 09:00 до 12:00 часот корисниците од комплекс Ловец и дел од објектите во комплекс Ловец (опш.Тетово);
  • од 08:30 до 15:30 часот корисниците од дел од ул.Ѓорѓи Ѓоргон (опш.Струга);
  • од 08:00 до 14:00 часот корисниците од  ул.Др.Рибар (опш.Куманово);
  • од 08:30 до 15:00 часот корисниците од дел од с.Љубош од ТС с.Љубош 3 на извод 3, М.В.Ќупријан - поради технички зафат потребен повремен прекин на ел. енергија (опш.Студеничани - Скопје);
  • од 11:00 до 13:00 часот корисниците од дел од Булевар Македонија, и дел од улиците М.М.Брицо, Ленинова, Трст, Загребска, Охридска, 4-ти Јули и Орце Николов (опш.Делчево);
  • од 09:00 до 15:00 часот корисниците од дел од с.Челопек, објекти кои се во маалото кое се наоѓа спроти Џамијата и основното училиште (опш.Тетово).