Од ЕВН Македонија известуваат дека на ден 06.03.2021 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:     

  • од 10:00 до 15:00 часот, корисниците од Колонија Ванчо Прќе Крупиште и Жел.станица Крупиште, кратки прекини на почетокот и крајот на исклучувањето ќе има и с.Крупиште (опш.Штип);