Печати

Од ЕВН Македонија известуваат дека на ден 15.03.2021 година без електрична енергија ќе останат:

- од 12:00 до 15:00 часот, корисниците од делот пред с.Стар Караорман, ДА Бензинска пумпа, Лаве, Пелагонија и Коинг сепарација, Велинови и Дрво декор (опш.Штип)

- од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.ЈНА, на почеток на делот кој се  вкрстува со бул.Браќа Ѓиноски (опш.Гостивар)

- од 08:30 до 12:00 часот, корисниците од ул.Ниџе Планина (опш.Кисела Вода)

- од 09:30 до 15:00 часот, корисниците од  делот од автобуската према влез на Вевчани (опш.Вевчани)

- од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Крупиште (опш.Штип)

- од 09:00 до 15:00 часот, дел од корисниците  од с.Долно Палчиште, објекти кои се на главниот пат и на влез во селото од главниот пат (опш.Тетово)

- од 09:30 до 15:30 часот, дел од корисниците од  од село Локвени (опш.Прилеп)

- од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од с.Гајре, с.Лисец, Попова Шапка и сите објекти кои се наоѓаат на Попова Шапка (опш.Тетово)

- од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Горна Бањица, кај Рибникот (опш.Гостивар)

- од 09:00 до 10:30 часот, од корисниците од бул.АВНОЈ бр.68 (опш.Аеродром)

Посети: 18