Ekrem Zendeli

Kontakt:

Tel: 02 3249106

Email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 

Data dhe vendi i lindjes: 20.09.1967
 

Dobërdoll – Gostivarë

 

PËRVOJË PUNE:

2020 – PREZENT ZV. DREJTOR NË QENDRËN PËR MENAXHIM ME KRIZA

1993-2003 – PROFESOR NË GJIMNAZIN E GOSITVARIT

2003-2008 – UDHËHEQËS NË NJËSINË RAJONALE GOSTIVAR TË POSTAVE TË MAQEDONISË SË VERIUT

2008-2020 – ZV. DREJTOR NË DREJTORINË PËR MBROJTJE DHE SHPËTIM

 

ARSIMI:

 

SHKOLLËN FILLORE DHE TË MESME NË GOSTIVAR

FAKULLTETIN E SHKENCAVE TË MATEMATIKËS NË PRISHTINË


GJUHËT E HUAJA DHE SHKATHTËSI TJERA

GJUHËT:

Shqip                                      Gjuhë Amtare

Maqedonisht                           Nivel Akademik – të shkruar, të folur,

Sërbisht/Kroatisht                   Nivel punues- të shkruar, të folur

Slovenisht                               Nivel punues- të shkruar, të folur

Anglisht                                  Nivel punues -të shkruar, të folur

 

Njohja e punës me kompjuter: Microsoft Office, Microsoft Excel