Зеќир Јакупоски

Заменик директор на Центарот за управување со кризи.

Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Дата на раѓање: 16.05.1980

Место на раѓање: с. Могорче, Дебар

Националност: Турчин

Образование:

    Дипломиран Правник, Правен Факултет, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Скопје.

   Средно образование Дебар

Сегашна позиција:

    На 03.08. 2017 година од страна на Влада на Република Македонија е именуван за Заменик директор на Центарот за управување со кризи.

Вештини и активности:

Менаџерски способности

компјутери: Word, Excel, internet

странски јазик: англиски