Од фирмата МАКТЕК ДООЕЛ известуваат дека на ден 24.11.2020г.(вторник), во период од 12:00 дo 16:00 часот,стручниот  тим на Мактек Дооел ќе изврши минирање на локалитетот: Aвтопат Кичево - Охрид, делница Кичево - Пресека