Shpallje publike për punësimin e 8 personave në Qendrën për menaxhim me kriza për një kohë të caktuar deri në fund të vitit aktual fiskal 2021. ЛИНК LINK

 

Rajoni i Shkupit

Mbrëmë në orën 23:30 është kapluar nga zjarri barrë i thatë dhe pyll i përzier në një sipërfaqe më të madhe në zonën e fshatit Graçan. Në shuarjen e zjarrit kanë intervenuar 11 zjarrfikës me 3 automjete zjarrfikëse. Zjarri është ende aktiv.

Nga EP "Karaxhica" raportojnë se zjarri mbi fshatin Raçe në malin Zheden i cili shpërtheu më 28.07.2021 është ende aktiv. Zjarri është në terren të pakalueshëm mbi fshatin dhe djeg pyje me rrënjë të ulëta dhe të degraduara. Zjarri po përhapet në drejtim të fshatit Kopanicë. Në shuarjen e zjarrit kanë intervenuar ekipi nga EP.

NJTZ e Qytetit të Shkupit me 12 zjarrfikës dhe 3 automjete zjarrfikëse ndërhynë për një djegie të pyjeve të përziera në një sipërfaqe prej 1 hektar në Parkun Pyjor Vodno. Zjarri është shuar.

Rajoni i Shtipit

Zjarri që u riaktivizua dje rreth orës 14:40 në qytetin e Koçanit rreth fabrikës së ujit (Pripor- Gradçe e Epërme) dhe më gjerë në orët e para të mëngjesit zjarri u vu nën kontroll. Nga zjarri preku është prekur një sipërfaqe e madhe e pyllit. Në shuarjen e zjarrit kanë intervenuar NJTZ Koçani me të gjitha automjetet zjarrfikëse, 20 persona nga EP Osogovo nga Koçani, 30-40 persona nga NP Ujësjellësi nga Koçani me mekanizëm dhe nga ora 18:30 ka ndërhyrë një helikopter i ARMV në shuarjen e zjarrit.

Zjarri që ishte aktiv në vendin e quajtur Tërkanje - f. Beli, komuna e Koçanit është shuar. Një ekip nga EP Koçani është në terren për ta kontrolluar atë, dhe është kryer inspektim nga një ekip nga EP Koçani.

Zjarri në pyll që ishte aktiv në zonën e quajtur "Preseçena Skala" në zonën e fshatit Pripor, komuna e Koçanit është nën kontroll në brendësi ende po digjet.

Zjarri që shpërtheu në zonën e fshatit Krupishte, komuna e Shtipit është shuar. Zjarri dëmtoi një pjesë të hekurudhës. NJTZ Shtip ndërhyri në shuarjen e zjarrit.

Rajoni i Velesit

NJTZ Veles ka ndërhyrë në një deponi të qytetit në Veles. Në shuarjen e zjarrit kanë intervenuar 12 zjarrfikës me 5 kamionë zjarrfikës.

NJTZ Negotino kanë intervenuar në djegien e barit të thatë dhe pyllin me rrënjë të ulët në poligonin ushtarak të Krivollakut. Në shuarjen e zjarrit kanë intervenuar 3 zjarrfikës me 1 kamion zjarrfikës dhe pjesëtarë të ARMV.

Shpallje publike për punësimin e 15 personave në Qendrën për menaxhim me kriza për një kohë të caktuar deri në fund të vitit aktual fiskal 2021. ЛИНК-LINK

 

 

SHPALLJE PUBLIKE NR.02/2021

 

për punësim e 15 ( pesëmbëdhjetë) personave në Qendrën për menaxhim me kriza për një kohë të caktuar deri në fund të vitit aktual fiskal të vitit 2021

Qendra për menaxhim me kriza publikon shpallje publike për punësimin e 15 ( pesëmbëdhjetë) personave nëpërmjet vendosjes së marëdhënies së punës me afat të caktuar kohor për vendet e punës:

 

Shpallje publike për punësimin e 28 personave në Qendrën për menaxhim me kriza për një kohë të caktuar deri në fund të vitit aktual fiskal 2021. ЛИНК-LINK

SHPALLJE PUBLIKE NR.01/2021

 

për punësim e 28 ( njëzet e tetë) personave në Qendrën për menaxhim me kriza me kohë të caktuar deri në fund të vitit aktual fiskal të vitit 2021

Qendra për menaxhim me kriza publikon shpallje publike për punësimin e 28 ( njëzet e tetë) personave nëpërmjet vendosjes së marëdhënies së punës me kohë të caktuar kohor për vendet e punës