Nga DPHM njoftojnë se sot në orët e mbrëmjes nga perëndimi do të përhapen reshje, të cilat në male dhe në disa vende më të larta do të jetë me borë. Në pjesët perëndimore, reshjet do të jenë të mëdha (mbi 25 l / m2), kështu që atje mbulesa e borës në male do të rritet ndjeshëm, dhe për shkak të erës së fortë do të ketë reshje dëbore.

Për shkak të depërtimit të masës së ajrit të ftohtë, nesër do të ketë reshje të herëpashershme dhe do të ketë borë në male dhe në vendet më të larta, ndërsa pasdite do të shëndërrohet në dëborë në shumicën e vendeve më të ulëta, por do të dobësohet me intensitet. Në pjesët perëndimore, një mbulesë e vogël e dëborës do të formohet edhe në vendet e ulëta.

Nesër, sidomos pasdite dhe në fund të ditës, si dhe të mërkurën, do të fryjë erë e fortë veriore, e cila do të shkaktojë një rënie të ndjeshme të temperaturës.