Sot, (12 Mars 2021) në hapsirat e Qendrës për menaxhim me kriza u mbajt takim pune me u.d.drejtorin e QMK Stojançe Angellov dhe përfaqësuesit e Shoqatës Vullnetare të Zjarrfikjesve (SHVZ) nga Sveti Nikole

 Në takim, përfaqësuesit e SHVZ e informuan u.d. drejtorin Angellov për aktivitetet e realizuara në fushën e parandalimit dhe ballafaqimit me rreziqet e ndryshme (zjarre hapsira të hapura, zjarre urbane, përmbytje, aksidente të mëdha trafiku, tërmete, etj.).

Qendra për menaxhim me kriza intensifikon bashkëpunimin me organizatat joqeveritare (OJQ), shoqatat e qytetarëve dhe organizatat e shoqërisë civile, përfshirë Shoqatën Vullnetare të Zjarrfikjesve nga Sveti Nikole dhe të gjitha iniciativat dhe propozimet do të jenë gjithmonë të mirëseardhura për të përmirësuar sistemin e përgjithshëm të menaxhimit të krizave.