Денеска (15.02.2021), Стојанче Ангелов, в.д. директорот на Центарот за управување со кризи учествуваше на состанокот на Главниот координативен кризен штаб при Влада на Република Северна Македонија, што се одржа преку видеоконференциска интернет врска.