Печати
 

Вкупно 295 припадници на Армијата ќе учествуваат во поддршка на полицијата за обезбедување на објектите согласно потребите на Министерството за здравство. Оваа бројка е еластична и тоа не значи дека утре ќе излезат на терен сите, изјави денеска в.д. директорот на Центарот за управување со кризи, Стојанче Ангелов. https://www.mkd.mk/makedonija/razno/angelov-150-policajci-i-300-pripadnici-na-armijata-kje-gi-chuvaat-zdravstveni

Посети: 150